Wij zijn aangesloten bij het ENVOZ

Blije Kinderen is aangesloten bij stichting ENVOZ;
erkend door de Nederlandse Vereniging van Zwembadsport en recreatiemedewerkers (NVZ). Tevens is ENVOZ een erkend opleidings- en exameninstituut waar je internationale zwemdiploma’s kunt behalen. ENVOZ kan worden uitgenodigd bij het diplomazwemmen.

Zwemaccomodatie

Zwemschool Blije Kinderen maakt gebruikt van het zwembad van het sfeervolle familie Strandpark de Zeeuwse kust, gevestigd in Renesse. Het bad is vijftien meter lang, tien meter breed en heeft een temperatuur van 29 graden.

Tijdens de zwemlessen kun je heerlijk genieten in het grand café DOK en kun je tevens naar je kind kijken. Als je meerdere kinderen hebt, hebben zij de mogelijkheid om in de binnenspeeltuin te spelen of kunnen zij terecht in de kinderbioscoop.

Contact

Heb je vragen of wilt je informatie over de zwemschool dan kun je een mail sturen naar: info@blijekinderen.nl. Je bent uiteraard van harte welkom op één van de kennismakingsavonden.

In verband met het geven van zwemlessen kun je ons het beste bereiken per e-mail.

Aanmelden

Gegevens

Zwemschool Blije Kinderen Helleweg 8 4326 LJ Renesse
Bankgegevens IBAN: NL02 ABNA 0425514595 KVK: 2015 999 7

Reacties van ouders,
verzorgers en kinderen

“Ik ben ontzettend blij met Blije Kinderen, doet zijn naam echt eer aan. Persoonlijk contact en flexibel! Alles valt te bespreken.”

( Sandra )

“Mijn kind was heel bang , maar Joan is heel geduldig en vanwege haar achtergrond als kindercoach was mijn kind er ook zo vanaf. Ze is altijd vol zelfvertrouwen en plezier naar de zwemlessen gegaan. Dankjewel daarvoor. TOP!”

( Marjolein )

“Wij hebben twee kinderen en beide zijn altijd met heel erg veel plezier naar de zwemlessen gegaan. De Kinderen missen het nog steeds. Als ouder zag ik er altijd tegenop om naar de zwemlessen te gaan, maar bij strandpark de zeeuwse kust is het altijd gezelig en kwam ik daar helemaal bij.”

( Jacqueline )

“Joan & Marloes topteam!
Kind Blij, en lachend naar de zwemlessen,
dus ben ik ook blij :)”

( Peter )

Zwemschool Blije Kinderen is aangesloten bij:
ENVOZ